הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההמאכל המסורתי פלוב/אושפלאו במתכון משודרג ומודרני ❤
חותכים את הבצל לקוביות את הגזרים למקלות ואת הערמונים לחצאים.
מחממים בסיר עמוק שמן ומוסיפים לו את הבצל.
מטגנים מעט ומוסיפים את הבשר/עוף.
מוסיפים כוס וחצי מים פושרים ומניחים את 2 ראשי השום בפנים.
מבשלים עד שהבשר\העוף מוכנים ואז מוסיפים גם את הגזר והערמונים מבשלים עד שהכל מוכן.
שמים 3 כוסות מים פושרים (חד פעמי) מטבלים ב:מלח,פלפל,כמון וכורכום.
מוסיפים 2 כוסות אורז מבשלים בערך 20 דק'.
פותחים את הסיר מערבבים רואים שמוכן ומוסיפים כוסברה ושמיר.
סוגרים את המכסה עם מגבת ל 10 דק'..
צורות הגשה:.
מגישים בצלחת גדולה עם אגוזי לוז מעל לקישוט..
מגישים עם פלחים של לימון . וכל אחד מוסיף לו לימון כמה שהוא רוצה.
בתיאבון ! ❤.