תקציר המתכון: המאכל המסורתי פלוב/אושפלאו במתכון משודרג ומודרני ❤
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
חותכים את הבצל לקוביות את הגזרים למקלות ואת הערמונים לחצאים
מחממים בסיר עמוק שמן ומוסיפים לו את הבצל
מטגנים מעט ומוסיפים את הבשר/עוף
מוסיפים כוס וחצי מים פושרים ומניחים את 2 ראשי השום בפנים
מבשלים עד שהבשר\העוף מוכנים ואז מוסיפים גם את הגזר והערמונים מבשלים עד שהכל מוכן
שמים 3 כוסות מים פושרים (חד פעמי) מטבלים ב:מלח,פלפל,כמון וכורכום
מוסיפים 2 כוסות אורז מבשלים בערך 20 דק'
פותחים את הסיר מערבבים רואים שמוכן ומוסיפים כוסברה ושמיר
סוגרים את המכסה עם מגבת ל 10 דק'.
צורות הגשה:
מגישים בצלחת גדולה עם אגוזי לוז מעל לקישוט.
מגישים עם פלחים של לימון . וכל אחד מוסיף לו לימון כמה שהוא רוצה
בתיאבון ! ❤