ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים טרי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לקישוט כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה
-
1
שמים את האורז בקערה עם מים ומלח לעשר דקות שוטפים ומסננים.
-
2
מחממים שמן בסיר.
-
3
מוסיפים את הבצל מאדים מוסיפים את האורז מערבבים וממשיכים לאדות כמה דקות טובות.
-
4
מוסיפים את מיץ התפוזים.
-
5
את פרוסות התפוז סיני המים התבלינים מערבבים.
-
6
ומבשלים עד שהאורז מוכן.
-
7
כשהאורז מוכן לפתוח את המכסה שכל האדים יצאו.
-
8
לקשט בכוסברה קצוצה.
1
שמים את האורז בקערה עם מים ומלח לעשר דקות שוטפים ומסננים.
2
מחממים שמן בסיר.
3
מוסיפים את הבצל מאדים מוסיפים את האורז מערבבים וממשיכים לאדות כמה דקות טובות.
4
מוסיפים את מיץ התפוזים.
5
את פרוסות התפוז סיני המים התבלינים מערבבים.
6
ומבשלים עד שהאורז מוכן.
7
כשהאורז מוכן לפתוח את המכסה שכל האדים יצאו.
8
לקשט בכוסברה קצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים