לןגן

אורז עם מיץ תפוזים ותבלנים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 10/02/2017 | 12:15
אורז עם מיץ תפוזים ותבלנים

תקציר המתכון: אורז חגיגי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את האורז בקערה עם מים ומלח לעשר דקות שוטפים ומסננים

  2. מחממים שמן בסיר

  3. מוסיפים את הבצל מאדים מוסיפים את האורז מערבבים וממשיכים לאדות כמה דקות טובות

  4. מוסיפים את מיץ התפוזים

  5. את פרוסות התפוז סיני המים התבלינים מערבבים

  6. ומבשלים עד שהאורז מוכן

  7. כשהאורז מוכן לפתוח את המכסה שכל האדים יצאו

  8. לקשט בכוסברה קצוצה