אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

5,064
צפיות

פול עם פטריות ובצל

המתכון של
 פול עם פטריות ובצל

טעים......

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 וחצי כוסות מים רותחים
  • חופן עלי סלרי קצוצים
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 4-5 טיפות שמן שומשום
  • 1 בצל גדול חתוך לחצאי עיגול
  • 3 שיני שום פרוסים
  • 1/2 שקית פול של סנפרוסט
  • 1 קופסת שימורים של פטריות חצויות
  • חופן עלי כוסברה קצוצה
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • תבלינים
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כפית שבבי שום/אבקת שום
  • 1 כפית כורכום
  • 2-3 כפיות פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הפול לפי ההוראות בגב השקית עד שמתרכך מעט, לסנן..


  • 2

    במחבת שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף,מוסיפים את הפטריות , מטגנים עד שהפטריות מתחילות להזהיב מעט, מוסיפים את הפול והשום , את שמן השומשום ומתבלים, מוסיפים את המים והצ'ילי ומערבבים, מנמיכים את האש, מוסיפים את הירק ומכסים את המחבת , מדי פעם מערבבים, לבשל כ-20 דקות, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול. בתאבון (:.


1

לבשל את הפול לפי ההוראות בגב השקית עד שמתרכך מעט, לסנן..


2

במחבת שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף,מוסיפים את הפטריות , מטגנים עד שהפטריות מתחילות להזהיב מעט, מוסיפים את הפול והשום , את שמן השומשום ומתבלים, מוסיפים את המים והצ'ילי ומערבבים, מנמיכים את האש, מוסיפים את הירק ומכסים את המחבת , מדי פעם מערבבים, לבשל כ-20 דקות, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול. בתאבון (:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים