תקציר המתכון: טעים......
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לבשל את הפול לפי ההוראות בגב השקית עד שמתרכך מעט, לסנן.
במחבת שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף,מוסיפים את הפטריות , מטגנים עד שהפטריות מתחילות להזהיב מעט, מוסיפים את הפול והשום , את שמן השומשום ומתבלים, מוסיפים את המים והצ'ילי ומערבבים, מנמיכים את האש, מוסיפים את הירק ומכסים את המחבת , מדי פעם מערבבים, לבשל כ-20 דקות, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול. בתאבון (: