לןגן

פול עם פטריות ובצל

מאת: Sari Noy, פורסם: 23/05/2016 | 13:12
 פול עם פטריות ובצל

תקציר המתכון: טעים......

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפול לפי ההוראות בגב השקית עד שמתרכך מעט, לסנן.

  2. במחבת שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף,מוסיפים את הפטריות , מטגנים עד שהפטריות מתחילות להזהיב מעט, מוסיפים את הפול והשום , את שמן השומשום ומתבלים, מוסיפים את המים והצ'ילי ומערבבים, מנמיכים את האש, מוסיפים את הירק ומכסים את המחבת , מדי פעם מערבבים, לבשל כ-20 דקות, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול. בתאבון (: