הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבריא, טעים, דיאטטי, מתאים גם למי שצימחוני או טיבעוני, בקיצור מתאים לכולם, באמת אחל'ה שיפודים, תהנו...
חותכים את הירקות לקוביות גדולות, גם את הבצל הסגול חותכים למעין קוביות (חותכים אותו לרבעים ואחר כך לשמיניות- מתקבלות קוביות גדולות). מניחים את כל הירקות החתוכים בתוך קערה גדולה, מוסיפים סילאן ותיבול ומערבבים הכל היטב..
מכניסים לשיפודים בצורה יפה ומסודרת..
ניתן להכין את השיפודים בכמה דרכים: 1. בתנור בחום של 220 מעלות למשך כחצי שעה, רצוי לכסות בנייר אלומיניום. 2. על האש. 3. על מנגל חשמלי..
השיפוד מוכן כשהבטטה מספיק אפויה..
ניתן להכין שיפודים אלה מכל ירק שתיבחרו: תפו"א, גזר ועוד....
בהצלחה ותהנו, לילך:).