לןגן

שיפודי ירקות

מאת: לילך טייב, פורסם: 11/05/2016 | 23:09
שיפודי ירקות

תקציר המתכון: בריא, טעים, דיאטטי, מתאים גם למי שצימחוני או טיבעוני, בקיצור מתאים לכולם, באמת אחל'ה שיפודים, תהנו...

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הירקות לקוביות גדולות, גם את הבצל הסגול חותכים למעין קוביות (חותכים אותו לרבעים ואחר כך לשמיניות- מתקבלות קוביות גדולות). מניחים את כל הירקות החתוכים בתוך קערה גדולה, מוסיפים סילאן ותיבול ומערבבים הכל היטב.

  2. מכניסים לשיפודים בצורה יפה ומסודרת.

  3. ניתן להכין את השיפודים בכמה דרכים: 1. בתנור בחום של 220 מעלות למשך כחצי שעה, רצוי לכסות בנייר אלומיניום. 2. על האש. 3. על מנגל חשמלי.

  4. השיפוד מוכן כשהבטטה מספיק אפויה.

  5. ניתן להכין שיפודים אלה מכל ירק שתיבחרו: תפו"א, גזר ועוד...

  6. בהצלחה ותהנו, לילך:)