אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

7,491
צפיות

אנטיפסטי

המתכון של
אנטיפסטי

פשוט וטעים, נאכל אצלנו כחטיף... אורך האפייה תלוי במידת הרכות הרצויה של הירקות

  • קטגוריהירקות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: ירקות
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 יחידות בטטה
  • 3 יחידות קישוא
  • 3 יחידות גזר
  • 1 יחידה דלורית
  • 1/4 יחידה דלעת
  • 2 יחידות ראש שום שלם
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 קורט מלח גס, פלפל שחור גרוס, אורגאנו או טימין
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את כל הירקות לפרוסות, או רצועות איך שרוצים, לסדר בקבוצות.


  • 2

    לבזוק מעל שמן זית.


  • 3

    לטבל במלח גס בזהירות שלא יהיה מלוח מדי.


  • 4

    לפזר מעט פלפל שחור גרוס ואורגאנו או טימין, לפי הטעם.


  • 5

    לחצות את ראשי השום עם הקליפה להניח בין הירקות.


  • 6

    להכניס לתנור לחום גבוה 200 מעלות לכ-30 דק', לפי מידת הרכות הרצויה של הירקות. .


  • 7

    ניתן להוסיף סלק או כל ירק שאוהבים מלבד שומר- הוא משתלט על הטעם..


  • 8

    פשוט ומאד טעים.


1

לחתוך את כל הירקות לפרוסות, או רצועות איך שרוצים, לסדר בקבוצות.


2

לבזוק מעל שמן זית.


3

לטבל במלח גס בזהירות שלא יהיה מלוח מדי.


4

לפזר מעט פלפל שחור גרוס ואורגאנו או טימין, לפי הטעם.


5

לחצות את ראשי השום עם הקליפה להניח בין הירקות.


6

להכניס לתנור לחום גבוה 200 מעלות לכ-30 דק', לפי מידת הרכות הרצויה של הירקות. .


7

ניתן להוסיף סלק או כל ירק שאוהבים מלבד שומר- הוא משתלט על הטעם..


8

פשוט ומאד טעים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים