לןגן

אנטיפסטי

מאת: ורד דרור, פורסם: 22/02/2015 | 07:20
אנטיפסטי

תקציר המתכון: פשוט וטעים, נאכל אצלנו כחטיף... אורך האפייה תלוי במידת הרכות הרצויה של הירקות

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את כל הירקות לפרוסות, או רצועות איך שרוצים, לסדר בקבוצות

  2. לבזוק מעל שמן זית

  3. לטבל במלח גס בזהירות שלא יהיה מלוח מדי

  4. לפזר מעט פלפל שחור גרוס ואורגאנו או טימין, לפי הטעם

  5. לחצות את ראשי השום עם הקליפה להניח בין הירקות

  6. להכניס לתנור לחום גבוה 200 מעלות לכ-30 דק', לפי מידת הרכות הרצויה של הירקות.

  7. ניתן להוסיף סלק או כל ירק שאוהבים מלבד שומר- הוא משתלט על הטעם.

  8. פשוט ומאד טעים