10-12 יחידות פטריות גודל שזיף או כל גודל שתירצו...
1 כוס פירורי לחם או פנקו ( פירורי לחם יפנים)
3 יחידות ביצים טרופות
1/3 כוס קמח
1 קורט מלח ופלפל לפי נטעם
3 שיניי שום
1/2 כפית תבלין של שווארמה ( עושה פלאים בטיגון ירקות ובכלל )
3/4 כוס שמן קנולה בגובה של 1.5 לטיגון
אופן ההכנה
1
בעזרת מזלג לחרוץ חריצים לאורכן של הפטריות.. הסיבה היא בכדי שהציפוי ייתפס על הפטריה שלא יחליק הציפוי של הביצה והפירורי לחם ויתן מעטה נהדר לאחר הטיגון.
2
לפזר מלח ופלפל לפי הטעם בצלחת הקמח, ביצים והפטריות.
3
את תבלין השווארמה לערבב עם הביצים.
4
במחבת טפלון עם שמן קנולה בגובה של 1.5 למלא..
5
על להבה בינונית להוסיף את שלושת שיני השום עד להשחמה הזהבה ולהוציא מהשמן. שיטה זו מאפשרת לתת לשמן טעם שום עדין ( לדאוג להוציא את השום שלא יישרף ויתן טעם שרוף.
6
לקמח את הפטריה המקושטת במזלג ואז בביצה ולסיום בפירורים...
לטגן את הצד חלק שהוא כלפי מעלה....
7
להגיש עם חומוס או טחינה ולימון סחוט
בתיאבון.
1
בעזרת מזלג לחרוץ חריצים לאורכן של הפטריות.. הסיבה היא בכדי שהציפוי ייתפס על הפטריה שלא יחליק הציפוי של הביצה והפירורי לחם ויתן מעטה נהדר לאחר הטיגון.
2
לפזר מלח ופלפל לפי הטעם בצלחת הקמח, ביצים והפטריות.
3
את תבלין השווארמה לערבב עם הביצים.
4
במחבת טפלון עם שמן קנולה בגובה של 1.5 למלא..
5
על להבה בינונית להוסיף את שלושת שיני השום עד להשחמה הזהבה ולהוציא מהשמן. שיטה זו מאפשרת לתת לשמן טעם שום עדין ( לדאוג להוציא את השום שלא יישרף ויתן טעם שרוף.
6
לקמח את הפטריה המקושטת במזלג ואז בביצה ולסיום בפירורים...
לטגן את הצד חלק שהוא כלפי מעלה....