אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

3,323
צפיות

תפו"א ובטטה אפויים בתנור

המתכון של
תפו"א ובטטה אפויים בתנור

  • קטגוריהירקות
  • מספר מנות15 מנות
  • זמן הכנה90 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: ירקות
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 15 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 יחידות תפו"א
  • 3 יחידות בטטה מתוקה
  • 1 יחידה בצל גדול
  • 2.5 כף מלח גס
  • 1-2 כפות פלפל גרוס
  • 1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל-220 מעלות..


  • 2

    מקלפים את התפו"א והטטה וחותכים לרצועות. חותכים את הבצל לרצועות ומוסיפים לתפו"א והבטטה.


  • 3

    מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור..


  • 4

    מעבירים לתבנית ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור ל-40 דקות.


  • 5

    לאחר 40 דקות מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות, מוציאים את הנייר כסף, מערבבים ואופים עד שנהיה קריספי..


1

מחממים תנור ל-220 מעלות..


2

מקלפים את התפו"א והטטה וחותכים לרצועות. חותכים את הבצל לרצועות ומוסיפים לתפו"א והבטטה.


3

מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור..


4

מעבירים לתבנית ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור ל-40 דקות.


5

לאחר 40 דקות מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות, מוציאים את הנייר כסף, מערבבים ואופים עד שנהיה קריספי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים