לןגן

תפו"א ובטטה אפויים בתנור

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 19/10/2015 | 12:40
תפו"א ובטטה אפויים בתנור

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.

  2. מקלפים את התפו"א והטטה וחותכים לרצועות. חותכים את הבצל לרצועות ומוסיפים לתפו"א והבטטה

  3. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.

  4. מעבירים לתבנית ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור ל-40 דקות

  5. לאחר 40 דקות מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות, מוציאים את הנייר כסף, מערבבים ואופים עד שנהיה קריספי.