ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
12 פטריות פורטבלו גדולות או 20 בינוניות
-
קופסת גבינת שמנת 30 אחוז 250 גר'
-
1 מיכל שמנת חמוצה 200 מ''ל
-
חופן מוצרלה מגורדת או גבינה צהובה מגורדת
-
3 בצל ירוק או עירית קצוצים עם הגבעולים ועם הבצל
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף את הפטריות ולהוציא להן את הרגל..
-
2
בקערה לערבב היטב את גבינת השמנת, שמנת חמוצה, גבינה מגורדת ובצל ירוק או עירית קצוצים..
-
3
למלא עם כפית את הפטריות בגבינה וליישר מעט שלא יהיה ''הר'' במילוי..
-
4
בקערה לערבב את הביצים עם המלח. בקערה נוספת להניח את פירורי הלחם..
-
5
לחמם שמן עמוק במחבת. לטבול את הפטריה בביצים, אז בפירורי הלחם היטב מכל הצדדים ולטגן עד הזהבה..
-
6
להניח על רשת צינון מעל נייר סופג כדי לשמור על קריספיות..
-
7
אפשר להכין את הפטריות, להכניס למקרר ולטגן סמוך למועד ההגשה..
1
לשטוף את הפטריות ולהוציא להן את הרגל..
2
בקערה לערבב היטב את גבינת השמנת, שמנת חמוצה, גבינה מגורדת ובצל ירוק או עירית קצוצים..
3
למלא עם כפית את הפטריות בגבינה וליישר מעט שלא יהיה ''הר'' במילוי..
4
בקערה לערבב את הביצים עם המלח. בקערה נוספת להניח את פירורי הלחם..
5
לחמם שמן עמוק במחבת. לטבול את הפטריה בביצים, אז בפירורי הלחם היטב מכל הצדדים ולטגן עד הזהבה..
6
להניח על רשת צינון מעל נייר סופג כדי לשמור על קריספיות..
7
אפשר להכין את הפטריות, להכניס למקרר ולטגן סמוך למועד ההגשה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים