אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

74
צפיות

פטריות פורטבלו במילוי גבינות

המתכון של
פטריות פורטבלו במילוי גבינות

הקראנצ'יות, הביס המושלם, כמה טעים

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 12 פטריות פורטבלו גדולות או 20 בינוניות
  • קופסת גבינת שמנת 30 אחוז 250 גר'
  • 1 מיכל שמנת חמוצה 200 מ''ל
  • חופן מוצרלה מגורדת או גבינה צהובה מגורדת
  • 3 בצל ירוק או עירית קצוצים עם הגבעולים ועם הבצל
  • לטיגון -
  • 3 ביצים
  • כפית מלח
  • פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף את הפטריות ולהוציא להן את הרגל..


  • 2

    בקערה לערבב היטב את גבינת השמנת, שמנת חמוצה, גבינה מגורדת ובצל ירוק או עירית קצוצים..


  • 3

    למלא עם כפית את הפטריות בגבינה וליישר מעט שלא יהיה ''הר'' במילוי..


  • 4

    בקערה לערבב את הביצים עם המלח. בקערה נוספת להניח את פירורי הלחם..


  • 5

    לחמם שמן עמוק במחבת. לטבול את הפטריה בביצים, אז בפירורי הלחם היטב מכל הצדדים ולטגן עד הזהבה..


  • 6

    להניח על רשת צינון מעל נייר סופג כדי לשמור על קריספיות..


  • 7

    אפשר להכין את הפטריות, להכניס למקרר ולטגן סמוך למועד ההגשה..


1

לשטוף את הפטריות ולהוציא להן את הרגל..


2

בקערה לערבב היטב את גבינת השמנת, שמנת חמוצה, גבינה מגורדת ובצל ירוק או עירית קצוצים..


3

למלא עם כפית את הפטריות בגבינה וליישר מעט שלא יהיה ''הר'' במילוי..


4

בקערה לערבב את הביצים עם המלח. בקערה נוספת להניח את פירורי הלחם..


5

לחמם שמן עמוק במחבת. לטבול את הפטריה בביצים, אז בפירורי הלחם היטב מכל הצדדים ולטגן עד הזהבה..


6

להניח על רשת צינון מעל נייר סופג כדי לשמור על קריספיות..


7

אפשר להכין את הפטריות, להכניס למקרר ולטגן סמוך למועד ההגשה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים