אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

419
צפיות

בריא

המתכון של
בריא

כך הופכים את הבטטה לטעימה ופוטוגנית!!! אם היה אפשר הייתי כותבת בדרגת קושי ''קל מידי''😊

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בטטה
  • ספרי שמן זית
  • שומשום שחור
  • כורכום
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף את הבטטה היטב.


  • 2

    לפרוס לפרוסות ולסמן סימני ריבועים (כמו שעושים למנגו).


  • 3

    להתיז מרחוק מעט מאוד שמן זית .


  • 4

    לפזר מעל שמושום שחור, מלח וכורכום.


  • 5

    להכניס לתנור חם 250* עד שזה מזהיב (כ- 30 דק').


  • 6

    בתאבון רב!.


1

לשטוף את הבטטה היטב.


2

לפרוס לפרוסות ולסמן סימני ריבועים (כמו שעושים למנגו).


3

להתיז מרחוק מעט מאוד שמן זית .


4

לפזר מעל שמושום שחור, מלח וכורכום.


5

להכניס לתנור חם 250* עד שזה מזהיב (כ- 30 דק').


6

בתאבון רב!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים