לןגן

בריא

מאת: המורה רוחמה, פורסם: 27/01/2022 | 23:00
בריא

תקציר המתכון: כך הופכים את הבטטה לטעימה ופוטוגנית!!! אם היה אפשר הייתי כותבת בדרגת קושי ''קל מידי''😊

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הבטטה היטב

  2. לפרוס לפרוסות ולסמן סימני ריבועים (כמו שעושים למנגו)

  3. להתיז מרחוק מעט מאוד שמן זית

  4. לפזר מעל שמושום שחור, מלח וכורכום

  5. להכניס לתנור חם 250* עד שזה מזהיב (כ- 30 דק')

  6. בתאבון רב!