ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 בצל קצוץ מטוגן ב- 2 כפות שמן עד הזהבה
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הכרובית במים רותחים 20 דקות.
-
2
לסנן ולמעוך לפירה עם מזלג.
-
3
לבשל את תפוה''א, לסנן ולמעוך לפירה.
-
4
לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל.
-
5
בקערה לערבב יחד את כל המרכיבים עד עיסה אחידה מלבד פירורי הלחם.
-
6
אם העיסה יוצאת דלילה - להוסיף עוד 2-3 כפות קמח.
-
7
ליצור קציצות, לטבול בפירורי לחם מכל הצדדים ולהניח בתבנית מרופדת נייר אפייה ולהשטיח מעט.
-
8
לאפות 20 דקות עד הזהבה קלה, להפוך את הקציצות לצד השני עם מזלג.
-
9
לאפות עוד 20 דקות עד הזהבה (סה''כ 40 דק' בתנור).
-
10
לתת להצטנן מעט ולטרוף.
1
לבשל את הכרובית במים רותחים 20 דקות.
2
לסנן ולמעוך לפירה עם מזלג.
3
לבשל את תפוה''א, לסנן ולמעוך לפירה.
4
לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל.
5
בקערה לערבב יחד את כל המרכיבים עד עיסה אחידה מלבד פירורי הלחם.
6
אם העיסה יוצאת דלילה - להוסיף עוד 2-3 כפות קמח.
7
ליצור קציצות, לטבול בפירורי לחם מכל הצדדים ולהניח בתבנית מרופדת נייר אפייה ולהשטיח מעט.
8
לאפות 20 דקות עד הזהבה קלה, להפוך את הקציצות לצד השני עם מזלג.
9
לאפות עוד 20 דקות עד הזהבה (סה''כ 40 דק' בתנור).
10
לתת להצטנן מעט ולטרוף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים