אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

330
צפיות

תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות של פעם

המתכון של
תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות של פעם

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 תפו"א גדולים ושטופים היטב
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל
  • קופסא פטריות
  • מיכל רוטב שמנת פטריות
  • 150 גר' גבינה צהובה מגורדת
  • מלח
  • פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    לאפות את תפו"א בתנור עד לריכוך ולצנן מעט..


  • 2

    במחבת שמים שמן זית קוצצים את הבצל ומטגנם עד להזהבה..


  • 3

    מסננים וקוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל ממשיכים לטגן עוד כמה דקות ממליחים ומפלפלים..


  • 4

    חוצים את תפו"א לחצי ומרוקנים את פנים תפו"א לתוך קערה..


  • 5

    מוסיפים את הבצל המטוגן עם הפטריות ורוטב שמנת פטריות מערבבים ומתקנים תיבול..


  • 6

    ממלאים את תפו"א במלית ומפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת..


  • 7

    אופים בתנור שחומם בחום של 200 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהגבינה מזהיבה..


  • 8

    מגישים חם.


1

לאפות את תפו"א בתנור עד לריכוך ולצנן מעט..


2

במחבת שמים שמן זית קוצצים את הבצל ומטגנם עד להזהבה..


3

מסננים וקוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל ממשיכים לטגן עוד כמה דקות ממליחים ומפלפלים..


4

חוצים את תפו"א לחצי ומרוקנים את פנים תפו"א לתוך קערה..


5

מוסיפים את הבצל המטוגן עם הפטריות ורוטב שמנת פטריות מערבבים ומתקנים תיבול..


6

ממלאים את תפו"א במלית ומפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת..


7

אופים בתנור שחומם בחום של 200 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהגבינה מזהיבה..


8

מגישים חם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים