לןגן

תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות של פעם

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/02/2021 | 17:20
תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות של פעם

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאפות את תפו"א בתנור עד לריכוך ולצנן מעט.

  2. במחבת שמים שמן זית קוצצים את הבצל ומטגנם עד להזהבה.

  3. מסננים וקוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל ממשיכים לטגן עוד כמה דקות ממליחים ומפלפלים.

  4. חוצים את תפו"א לחצי ומרוקנים את פנים תפו"א לתוך קערה.

  5. מוסיפים את הבצל המטוגן עם הפטריות ורוטב שמנת פטריות מערבבים ומתקנים תיבול.

  6. ממלאים את תפו"א במלית ומפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת.

  7. אופים בתנור שחומם בחום של 200 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.

  8. מגישים חם