אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

2,075
צפיות

לביבות ברוקולי מטוגנות

המתכון של
לביבות ברוקולי    מטוגנות

יאמי

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערה שמים
  • חצי שקית פתיתי ברוקולי(קפוא)
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל מגורד
  • 1 גזר מגורד
  • חופן פטרוזליה קצוץ
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קצח מצה
  • כף מרק עוף
  • קורט כמון
  • קורט פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • מערבבים היטב
  • מנוחה ל10 דקות
  • סוחטים מהעיסה
  • את הנוזלים
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים מחבת.


  • 2

    עם שמן.


  • 3

    קורצים מהעיסה כדור.


  • 4

    מגלגלים ביד ליצור את צורת הלביבה.


  • 5

    שמים במחבת.


  • 6

    מטגנים מ2 הצדדים.


  • 7

    עד השחמה.


  • 8

    באותה דרך מכינים את שאר הלביבות.


1

מחממים מחבת.


2

עם שמן.


3

קורצים מהעיסה כדור.


4

מגלגלים ביד ליצור את צורת הלביבה.


5

שמים במחבת.


6

מטגנים מ2 הצדדים.


7

עד השחמה.


8

באותה דרך מכינים את שאר הלביבות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים