לביבות ברוקולי מטוגנות
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 22/01/2021 | 20:19
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בקערה שמים
-
חצי שקית פתיתי ברוקולי(קפוא)
-
1 תפוח אדמה
-
1 בצל מגורד
-
1 גזר מגורד
-
חופן פטרוזליה קצוץ
-
2 ביצים
-
2 כפות קצח מצה
-
כף מרק עוף
-
קורט כמון
-
קורט פלפל שחור
-
כפית פפריקה מתוקה
-
כפית מלח
-
מערבבים היטב
-
מנוחה ל10 דקות
-
סוחטים מהעיסה
-
את הנוזלים
אופן הכנה
-
מחממים מחבת
-
עם שמן
-
קורצים מהעיסה כדור
-
מגלגלים ביד ליצור את צורת הלביבה
-
שמים במחבת
-
מטגנים מ2 הצדדים
-
עד השחמה
-
באותה דרך מכינים את שאר הלביבות