אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

508
צפיות

דלורית ממולאת בבשר טחון

המתכון של
דלורית ממולאת בבשר טחון

מנה טעימה ומיוחדת מתאימה גם לחגים מנה מושלמת

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • דלורית
  • 250 גר' בשר בקר טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • פלפל שחור
  • מלח לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון ולהברשת הדלעת
אופן ההכנה
  • 1

    מחלקים את הדלורית לשניים, מסירים את הזרעים ואז חלולים את חצאי הדלעת (כך שגם למילוי יהיה מקום) עם כף..


  • 2

    מטגנים את הבשר הטחון במעט שמן..


  • 3

    כשהוא מתחיל להשחים מוסיפים את בשר הדלעת הטחון, הבצל והשום מרבבים..


  • 4

    מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים לסיום מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, פלפל שחור ומלח..


  • 5

    כדי להגן על ממשק הדלורית מפני התייבשות, פשוט מברישים אותה מעט במעט שמן..


  • 6

    לסיום שמים את חצאי הדלורית בתבנית אפייה עם מעט שמן, ממלאים אותה במילוי..


  • 7

    לאחר מכן מכניסים את הדלורית הממולאת בבשר לתנור למשך כ- 45 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס ..


  • 8

    להגשה פשוט חותכים פרוסות מהדלעת.


1

מחלקים את הדלורית לשניים, מסירים את הזרעים ואז חלולים את חצאי הדלעת (כך שגם למילוי יהיה מקום) עם כף..


2

מטגנים את הבשר הטחון במעט שמן..


3

כשהוא מתחיל להשחים מוסיפים את בשר הדלעת הטחון, הבצל והשום מרבבים..


4

מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים לסיום מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, פלפל שחור ומלח..


5

כדי להגן על ממשק הדלורית מפני התייבשות, פשוט מברישים אותה מעט במעט שמן..


6

לסיום שמים את חצאי הדלורית בתבנית אפייה עם מעט שמן, ממלאים אותה במילוי..


7

לאחר מכן מכניסים את הדלורית הממולאת בבשר לתנור למשך כ- 45 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס ..


8

להגשה פשוט חותכים פרוסות מהדלעת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים