הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחותכים את כל הירקות לקוביות קטנות.
נותנים לסיר לרתוח עד שהירקות ממש רכים בערך 30 דק 40 דק.
מתבלים.
טוחנים עם בלנדר מוט.
כשהמרק טחון למרקם של גרבר הוא מוכן 👌.
מי שאוהב לאחר שהמרק טחון מוסיפים חצי כוס חד פעמית מים וחופן איטריות דקות דקות נותנים רתיחה של 5 דק **תמיד חופן של איטריות מרגיש לנו קצת!! אל תתפתו להוסיף עוד, זה הורס את המרק**.