אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

701
צפיות

החמצת ירקות עם טורשי

המתכון של
החמצת ירקות עם טורשי

יאמי

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הכמות ל3 צינצות(כמו בתמונה)
  • הכמות בסיר×3
  • בקערה גדולה שמים……..
  • 1 כרובית קטנה(פרחים)
  • 1 פלפל ירוק בהיר רצועות
  • 1 פלפל אדום רצועות
  • 2 פלפלים צהובים פרוסים
  • 8 שיני שום חצויים ל2
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות
  • 2 קולרבי פרוס
  • 1 שומר פרוס
  • בסיר מרתיחים……..
  • 9 כוסות מים
  • 3 כוסות חומץ
  • 3 כפות מלח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • כף גדושה תבלין "טורשי"
  • כשהמים רותחים
  • מכבים ושופכים על הירקות
  • מחכים להצטננות
אופן ההכנה
  • 0

    מכניסים את הירקות לצינצנת.


  • 1

    מכניסים את הירקות לצינצנת.


  • 2

    ואת הנוזל שופכים מעל.


  • 3

    הנוזל צריך לכסות את הירקות.


  • 4

    נ.ב.


  • 5

    1.אפשר לאכול כבר למחרת.


  • 6

    2.אפשר לשמור במקרר עד חודש.


  • 7

    3.אפשר לשים כל ירק שרוצים.


0

מכניסים את הירקות לצינצנת.


1

מכניסים את הירקות לצינצנת.


2

ואת הנוזל שופכים מעל.


3

הנוזל צריך לכסות את הירקות.


4

נ.ב.


5

1.אפשר לאכול כבר למחרת.


6

2.אפשר לשמור במקרר עד חודש.


7

3.אפשר לשים כל ירק שרוצים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים