החמצת ירקות עם טורשי
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/10/2020 | 15:10
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
הכמות ל3 צינצות(כמו בתמונה)
-
הכמות בסיר×3
-
בקערה גדולה שמים……..
-
1 כרובית קטנה(פרחים)
-
1 פלפל ירוק בהיר רצועות
-
1 פלפל אדום רצועות
-
2 פלפלים צהובים פרוסים
-
8 שיני שום חצויים ל2
-
3 גזרים חתוכים לרצועות
-
2 קולרבי פרוס
-
1 שומר פרוס
-
בסיר מרתיחים……..
-
9 כוסות מים
-
3 כוסות חומץ
-
3 כפות מלח
-
3/4 כוס סוכר
-
3/4 כוס שמן
-
כף גדושה תבלין "טורשי"
-
כשהמים רותחים
-
מכבים ושופכים על הירקות
-
מחכים להצטננות
אופן הכנה
-
מכניסים את הירקות לצינצנת
-
מכניסים את הירקות לצינצנת
-
ואת הנוזל שופכים מעל
-
הנוזל צריך לכסות את הירקות
-
נ.ב
-
1.אפשר לאכול כבר למחרת
-
2.אפשר לשמור במקרר עד חודש
-
3.אפשר לשים כל ירק שרוצים