לןגן

החמצת ירקות עם טורשי

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/10/2020 | 15:10
החמצת ירקות עם טורשי

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את הירקות לצינצנת

  2. מכניסים את הירקות לצינצנת

  3. ואת הנוזל שופכים מעל

  4. הנוזל צריך לכסות את הירקות

  5. נ.ב

  6. 1.אפשר לאכול כבר למחרת

  7. 2.אפשר לשמור במקרר עד חודש

  8. 3.אפשר לשים כל ירק שרוצים