הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הקשקריקס אני מכירה מבית סבתא פרחה שלי, טורקיה אסלית שהייתה מבשלת אוכל טורקי משובח. את המתכון קיבלתי מדודה שלי שמכינה לנו את הקשקריקס בעיקר בארוחות משפחתיות , מעדן...
פורסים את השום לפרוסות, הקישואים לחצאי פרוסות (צורת חצי עיגול) ואת הפטרוזיליה קצוצים דק ללא הגבעולים. .
מתחילים לטגן את הקישואים במעט שמן ולאחר 2 דקות מוסיפים את השום והפטרוזיליה. מטגנים יחד כמה דקות..
מוסיפים את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, וגם מוסיפים מים עד ל3/4 גובה הקישואים..
מבשלים עד לריכוך מלא של הקישואים..