תקציר המתכון: את הקשקריקס אני מכירה מבית סבתא פרחה שלי, טורקיה אסלית שהייתה מבשלת אוכל טורקי משובח. את המתכון קיבלתי מדודה שלי שמכינה לנו את הקשקריקס בעיקר בארוחות משפחתיות , מעדן...
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
פורסים את השום לפרוסות, הקישואים לחצאי פרוסות (צורת חצי עיגול) ואת הפטרוזיליה קצוצים דק ללא הגבעולים.
מתחילים לטגן את הקישואים במעט שמן ולאחר 2 דקות מוסיפים את השום והפטרוזיליה. מטגנים יחד כמה דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, וגם מוסיפים מים עד ל3/4 גובה הקישואים.
מבשלים עד לריכוך מלא של הקישואים.