לןגן

קשקריקס (תבשיל קישואים טורקי)

מאת: טל אשכנזי, פורסם: 24/09/2020 | 12:21
קשקריקס (תבשיל קישואים טורקי)

תקציר המתכון: את הקשקריקס אני מכירה מבית סבתא פרחה שלי, טורקיה אסלית שהייתה מבשלת אוכל טורקי משובח. את המתכון קיבלתי מדודה שלי שמכינה לנו את הקשקריקס בעיקר בארוחות משפחתיות , מעדן...

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את השום לפרוסות, הקישואים לחצאי פרוסות (צורת חצי עיגול) ואת הפטרוזיליה קצוצים דק ללא הגבעולים.

  2. מתחילים לטגן את הקישואים במעט שמן ולאחר 2 דקות מוסיפים את השום והפטרוזיליה. מטגנים יחד כמה דקות.

  3. מוסיפים את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, וגם מוסיפים מים עד ל3/4 גובה הקישואים.

  4. מבשלים עד לריכוך מלא של הקישואים.