אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שקית של שעועית ירוקה קפואה (לא טריה)
  • או
  • 2 קופסאות שימורים של אפונה (לא קפואה)
  • 5 שיני שום כתוש
  • שמן לטיגון השום
  • תבלינים לפי הטעם :מלח,פלפל שחור,אבקת מרק בצל
  • שומשום לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן טיגון קל את השום הכתוש ומיד להוסיף את הירק השטוף ומסונן..


  • 2

    לטגן כדקה יחד עם השום.


  • 3

    להוסיף את התבלינים ולבשל עוד 5 דקות.


  • 4

    לכבות את האש.


  • 5

    בהגשה אפשר לפזר שומשום.


  • 6

    בתיאבון.


1

לטגן טיגון קל את השום הכתוש ומיד להוסיף את הירק השטוף ומסונן..


2

לטגן כדקה יחד עם השום.


3

להוסיף את התבלינים ולבשל עוד 5 דקות.


4

לכבות את האש.


5

בהגשה אפשר לפזר שומשום.


6

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים