אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

947
צפיות

לביבות בטטה ותפוחי אדמה

המתכון של
לביבות בטטה ותפוחי אדמה

את הלביבות אני מכינה ללא גלוטן!!!

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2-3 תפוחי אדמה
  • 2 בטטות גדולות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • חצי צרור ירק קצוץ דק
  • 4 ביצים
  • מלח, פ.שחור, כמון
  • 1/2 כוס סולת/קמח תירס/קמח מצה/פירורי לחם
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    את תפוחי אדמה והבטטות לקלף ולגרד בפומפייה גסה..


  • 2

    טיפה להמליח להמתין כ 10 דק' ולסחוט מהנוזלים..


  • 3

    להוסיף את יתר המרכיבים לערבב ולתבל את העיסה..


  • 4

    לחמם מחבת עם מעט שמן ולשים כף גדושה מהתערובת ומעט לשטיח, לטגן על להבה בינונית משני הצדדים..


  • 5

    *אני עשיתי עם קמח תירס ללא גלוטן .


  • 6

    .


  • 7

    .


1

את תפוחי אדמה והבטטות לקלף ולגרד בפומפייה גסה..


2

טיפה להמליח להמתין כ 10 דק' ולסחוט מהנוזלים..


3

להוסיף את יתר המרכיבים לערבב ולתבל את העיסה..


4

לחמם מחבת עם מעט שמן ולשים כף גדושה מהתערובת ומעט לשטיח, לטגן על להבה בינונית משני הצדדים..


5

*אני עשיתי עם קמח תירס ללא גלוטן .


6

.


7

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים