ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
מלח, תבלין צילי חריף, פפריקה מתוקה, שמן קנולה
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך ולחלק את הכרובית לחלקים קטנים.
-
2
לבשל כ 5 דקות במים רותחים.
-
3
לסנן מהמים .
-
4
בקערה לערבב 2 ביצים שלמות ולהוסיף מעט מלח.
-
5
בקערה נוספת לשים שומשום, פירורי לחם, מעט פפריקה מתוקה, תבלין צילי חריף, מעט מלח, מעט שמן קנולה. לערבב את התערובת עד שהיא נהיית במרקם של חול מעט רטוב..
-
6
לצפות את הכרוביות בביצה, לצפות בתערובת ולשים בתבנית על נייר אפייה..
-
7
להכניס לתנור חם כ 180 מעלות ל 15 דקות..
-
8
בתיאבון👌.
1
לחתוך ולחלק את הכרובית לחלקים קטנים.
2
לבשל כ 5 דקות במים רותחים.
3
לסנן מהמים .
4
בקערה לערבב 2 ביצים שלמות ולהוסיף מעט מלח.
5
בקערה נוספת לשים שומשום, פירורי לחם, מעט פפריקה מתוקה, תבלין צילי חריף, מעט מלח, מעט שמן קנולה. לערבב את התערובת עד שהיא נהיית במרקם של חול מעט רטוב..
6
לצפות את הכרוביות בביצה, לצפות בתערובת ולשים בתבנית על נייר אפייה..
7
להכניס לתנור חם כ 180 מעלות ל 15 דקות..
8
בתיאבון👌.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים