לןגן

כרובית אפוייה בציפוי

מאת: לירן מגן, פורסם: 14/06/2019 | 18:04
כרובית אפוייה בציפוי

תקציר המתכון: טעים 👌

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך ולחלק את הכרובית לחלקים קטנים

  2. לבשל כ 5 דקות במים רותחים

  3. לסנן מהמים

  4. בקערה לערבב 2 ביצים שלמות ולהוסיף מעט מלח

  5. בקערה נוספת לשים שומשום, פירורי לחם, מעט פפריקה מתוקה, תבלין צילי חריף, מעט מלח, מעט שמן קנולה. לערבב את התערובת עד שהיא נהיית במרקם של חול מעט רטוב.

  6. לצפות את הכרוביות בביצה, לצפות בתערובת ולשים בתבנית על נייר אפייה.

  7. להכניס לתנור חם כ 180 מעלות ל 15 דקות.

  8. בתיאבון👌