ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 בטטות מתוקות, שמנות קצת
-
-
-
-
-
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הבטטה לעיגולים עבים, ולהבריש עם שמן זית משני הצדדים..
-
2
לפזר מלח, ולאפות בתנור עד שמתרכים..
-
3
עם מזלג, למעוך בעדינות את הבטטה ולשטח..
-
4
בקערה קטנה, לערבב את החמאה, שום ופטרוזיליה, ולמרוח עם מברשת שהכל יהיה מכוסה..
-
5
לפזר פרמזן..
-
6
ולאפות בחום בינוני גבוה עד שהצדדים קריספי .
1
לחתוך את הבטטה לעיגולים עבים, ולהבריש עם שמן זית משני הצדדים..
2
לפזר מלח, ולאפות בתנור עד שמתרכים..
3
עם מזלג, למעוך בעדינות את הבטטה ולשטח..
4
בקערה קטנה, לערבב את החמאה, שום ופטרוזיליה, ולמרוח עם מברשת שהכל יהיה מכוסה..
5
לפזר פרמזן..
6
ולאפות בחום בינוני גבוה עד שהצדדים קריספי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים