הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים שמן זית בסיר ומטגנים את הבמיה ואת 2 שיני שום קצוץ מוסיפים עגבניה קצוצה ופלפל חריף חתוך עיגולים (לא חייב פלפל למי שלא מעונין בפיקנטי) ומעל זה מים רותחים עד לגובה הבמיה להוסיף 1 כף פפריקה,מעט פלפל, מלח 3 כפות רסק עגבניות לבשל עד שהרוטב סמיך ולא להרבה זמן כדי שלא יצא רך לפני ההגשה להוסיף מעט מיץ לימון ולהגיש עם אורז לבן.