לןגן

במיה מבושלת

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 19:41
במיה מבושלת

תקציר המתכון: במיה טעימה פיקנטית

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים שמן זית בסיר ומטגנים את הבמיה ואת 2 שיני שום קצוץ מוסיפים עגבניה קצוצה ופלפל חריף חתוך עיגולים (לא חייב פלפל למי שלא מעונין בפיקנטי) ומעל זה מים רותחים עד לגובה הבמיה להוסיף 1 כף פפריקה,מעט פלפל, מלח 3 כפות רסק עגבניות לבשל עד שהרוטב סמיך ולא להרבה זמן כדי שלא יצא רך לפני ההגשה להוסיף מעט מיץ לימון ולהגיש עם אורז לבן