אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

6,557
צפיות

חריימה

המתכון של
חריימה

מתכון מסורתי של שנים שעבר במשפחה מסבתא לסבתא...

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4-5 חתיכות דג מוסר ים/נסיכת הנילוס/לוקוס או כל דג אחר שרוצים
  • 1 בצל
  • 1 פלפל חריף ירוק
  • פלפל צ'ומה של תבליני "יוחאי ביטון"
  • כמון
  • קימל טחון {קרוויה}
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה { אם רוצים}
  • מלח
  • רסק עגבניות
  • מים חמים
אופן ההכנה
  • 1

    קוצצים בצל ומטגנים במעט מעט שמן,.


  • 2

    מוסיפים כף גדושה של פלפל צ'ומה וממשיכים לפתוח את הטעמים על אש נמוכה..


  • 3

    מוסיפים כמון, קימל, ופפריקות בערך חצי כף/כף מכל תבלין...


  • 4

    מוסיפים כפית מלח, כף וחצי גדושה של רסק עגבניות, כוס מים חמים ואת הפלפל ירוק חריף חוצים וזורקים פנימה.


  • 5

    מערבבים את הכל היטב על אש נמוכה למשך 5 דקות בערך,.


  • 6

    מוסיפים את הדגים ועל אש נמוכה מבשלים בערך 20 דקות..


1

קוצצים בצל ומטגנים במעט מעט שמן,.


2

מוסיפים כף גדושה של פלפל צ'ומה וממשיכים לפתוח את הטעמים על אש נמוכה..


3

מוסיפים כמון, קימל, ופפריקות בערך חצי כף/כף מכל תבלין...


4

מוסיפים כפית מלח, כף וחצי גדושה של רסק עגבניות, כוס מים חמים ואת הפלפל ירוק חריף חוצים וזורקים פנימה.


5

מערבבים את הכל היטב על אש נמוכה למשך 5 דקות בערך,.


6

מוסיפים את הדגים ועל אש נמוכה מבשלים בערך 20 דקות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים