לןגן

חריימה

מאת: פיבי רוקח, פורסם: 06/10/2016 | 14:27
חריימה

תקציר המתכון: מתכון מסורתי של שנים שעבר במשפחה מסבתא לסבתא...

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל ומטגנים במעט מעט שמן,

  2. מוסיפים כף גדושה של פלפל צ'ומה וממשיכים לפתוח את הטעמים על אש נמוכה.

  3. מוסיפים כמון, קימל, ופפריקות בערך חצי כף/כף מכל תבלין..

  4. מוסיפים כפית מלח, כף וחצי גדושה של רסק עגבניות, כוס מים חמים ואת הפלפל ירוק חריף חוצים וזורקים פנימה

  5. מערבבים את הכל היטב על אש נמוכה למשך 5 דקות בערך,

  6. מוסיפים את הדגים ועל אש נמוכה מבשלים בערך 20 דקות.