תקציר המתכון: מתכון מסורתי של שנים שעבר במשפחה מסבתא לסבתא...
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
קוצצים בצל ומטגנים במעט מעט שמן,
מוסיפים כף גדושה של פלפל צ'ומה וממשיכים לפתוח את הטעמים על אש נמוכה.
מוסיפים כמון, קימל, ופפריקות בערך חצי כף/כף מכל תבלין..
מוסיפים כפית מלח, כף וחצי גדושה של רסק עגבניות, כוס מים חמים ואת הפלפל ירוק חריף חוצים וזורקים פנימה
מערבבים את הכל היטב על אש נמוכה למשך 5 דקות בערך,
מוסיפים את הדגים ועל אש נמוכה מבשלים בערך 20 דקות.