הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמנה חגיגית וטעימה מאד. אני אוהבת להכין במנות אישיות אך ניתן להכין נתח שלם.
שוטפים את הדג ומייבשים בנייר סופג, משרים במרינדה כשעה.
מוציאים את הדג מהמרינדה, מניחים כל נתח על רדיד אלומיניום נפרד, מוסיפים 2 כפות מהמרינדה וסוגרים את הרדיד..
אופים בתנור 180 מעלות כ-15 דק', לא יותר מדי שלא יתייבש..
מוציאים את הדג מהתנור פותחים את הרדיד למעלה, יוצקים את המרינדה שנשארה על כל הנתחים,מפזרים על כל נתח שקדים פרוסים ואופים 10 דק' נוספות..