לןגן

פילה סלמון בדבש ושקדים

מאת: ורד דרור, פורסם: 16/07/2016 | 20:20
פילה סלמון בדבש ושקדים

תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה מאד. אני אוהבת להכין במנות אישיות אך ניתן להכין נתח שלם.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הדג ומייבשים בנייר סופג, משרים במרינדה כשעה

  2. מוציאים את הדג מהמרינדה, מניחים כל נתח על רדיד אלומיניום נפרד, מוסיפים 2 כפות מהמרינדה וסוגרים את הרדיד.

  3. אופים בתנור 180 מעלות כ-15 דק', לא יותר מדי שלא יתייבש.

  4. מוציאים את הדג מהתנור פותחים את הרדיד למעלה, יוצקים את המרינדה שנשארה על כל הנתחים,מפזרים על כל נתח שקדים פרוסים ואופים 10 דק' נוספות.