תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה מאד. אני אוהבת להכין במנות אישיות אך ניתן להכין נתח שלם.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שוטפים את הדג ומייבשים בנייר סופג, משרים במרינדה כשעה
מוציאים את הדג מהמרינדה, מניחים כל נתח על רדיד אלומיניום נפרד, מוסיפים 2 כפות מהמרינדה וסוגרים את הרדיד.
אופים בתנור 180 מעלות כ-15 דק', לא יותר מדי שלא יתייבש.
מוציאים את הדג מהתנור פותחים את הרדיד למעלה, יוצקים את המרינדה שנשארה על כל הנתחים,מפזרים על כל נתח שקדים פרוסים ואופים 10 דק' נוספות.