בסיר רחב שמים את פרוסות הדגים, שמים מעל את פרוסות הלימון, העגבניה, פלפל חריף ושום.
בקערה קטנה שמים את הפפריקה המתוקה, המלח והשמן ומערבבים.
שופכים על הדגים ומוסיפים את המים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבלים בערך חצי שעה על אש קטנה.
אוכלים עם חלה טריה..
1
בסיר רחב שמים את פרוסות הדגים, שמים מעל את פרוסות הלימון, העגבניה, פלפל חריף ושום.
בקערה קטנה שמים את הפפריקה המתוקה, המלח והשמן ומערבבים.
שופכים על הדגים ומוסיפים את המים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבלים בערך חצי שעה על אש קטנה.
אוכלים עם חלה טריה..