לןגן

דגים חריפים אש

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 27/05/2016 | 18:33
דגים חריפים אש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב שמים את פרוסות הדגים, שמים מעל את פרוסות הלימון, העגבניה, פלפל חריף ושום. בקערה קטנה שמים את הפפריקה המתוקה, המלח והשמן ומערבבים. שופכים על הדגים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבלים בערך חצי שעה על אש קטנה. אוכלים עם חלה טריה.