ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- מספר מנות8 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: דגים
- זמן הכנה: 20 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 8 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בסיר מרתיחים את המים עם השמן.
-
2
כשהמים רתוחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים .
-
3
לאחר רתיחה נוספת, מוסיפים תבלינים ומערבבים עד שאין גושים ואז מוסיפים את הירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
.
-
4
אחרי שהירקות התבשלו , מוסיפים כוסברה מעל ומנמיכים את האש
.
-
5
מבשלים כשעה על אש קטנה , עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא ..
-
6
בתאבון.
1
בסיר מרתיחים את המים עם השמן.
2
כשהמים רתוחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים .
3
לאחר רתיחה נוספת, מוסיפים תבלינים ומערבבים עד שאין גושים ואז מוסיפים את הירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
.
4
אחרי שהירקות התבשלו , מוסיפים כוסברה מעל ומנמיכים את האש
.
5
מבשלים כשעה על אש קטנה , עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא ..
6
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים