שוטפים את הדג תחת ברז המים, מניחים בתבנית אפייה, מניחים על הדג את הבזיליקום, השום, המלח, הפלפל והשמן, ומורחים את הדג היטב בכל התיבול. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. אופים את הדג כ-20 דקות. אם אופים את הדג יתר על המידה הדג יוצא יבש ומאבד מטעמו וחבל, על כן יש לשים לב שהוא בתנור בדיוק את הזמן שהוא צריך, בודקים אם הוא מבושל היטב, מוציאים ומגישים..
1
שוטפים את הדג תחת ברז המים, מניחים בתבנית אפייה, מניחים על הדג את הבזיליקום, השום, המלח, הפלפל והשמן, ומורחים את הדג היטב בכל התיבול. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. אופים את הדג כ-20 דקות. אם אופים את הדג יתר על המידה הדג יוצא יבש ומאבד מטעמו וחבל, על כן יש לשים לב שהוא בתנור בדיוק את הזמן שהוא צריך, בודקים אם הוא מבושל היטב, מוציאים ומגישים..