לןגן

דג סלמון בשום ובזיליקום

מאת: לילך טייב, פורסם: 07/11/2015 | 21:59
דג סלמון בשום ובזיליקום

תקציר המתכון: טעים, קל ופשוט להכנה!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הדג תחת ברז המים, מניחים בתבנית אפייה, מניחים על הדג את הבזיליקום, השום, המלח, הפלפל והשמן, ומורחים את הדג היטב בכל התיבול. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. אופים את הדג כ-20 דקות. אם אופים את הדג יתר על המידה הדג יוצא יבש ומאבד מטעמו וחבל, על כן יש לשים לב שהוא בתנור בדיוק את הזמן שהוא צריך, בודקים אם הוא מבושל היטב, מוציאים ומגישים.