ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 דגים שלמים שאתם אוהבים.
-
1/2 כוס שמן זית או 1/2 כוס שמן קנולה, מה שאוהבים.
-
מיץ לימון סחוט טרי מלימון גדול.
-
-
-
-
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה.
-
1 כפית גדושה תבלין לדגים.
-
-
-
-
-
1/2 כפית פפריקה חריפה רק לאוהבי החריף אפשר לוותר.
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את הדגים ומייבשים היטב היטב .
-
2
במעבד מזון שמים את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
3
מניחים את הדגים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומנת.
-
4
חורצים בעזרת סכין חדה 3 חריצים בבשר לאורך כל דג.
-
5
מורחים/מעסים את הרוטב על הדגים משני הצדדים וגם בתוך בטן הדגים בעזרת הידיים .
-
6
מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף, מכניסים לתנור ואופים 25 דקות.
-
7
לאחר 25 דקות מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף ואופים עוד 5-10 דקות עד הזהבה יפה ומגישים מיד.
-
8
זהו חברות וחברים תיהנו ממליצה בחום להגיש את הדגים לצד פלחי לימון.
-
9
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
שוטפים את הדגים ומייבשים היטב היטב .
2
במעבד מזון שמים את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
3
מניחים את הדגים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומנת.
4
חורצים בעזרת סכין חדה 3 חריצים בבשר לאורך כל דג.
5
מורחים/מעסים את הרוטב על הדגים משני הצדדים וגם בתוך בטן הדגים בעזרת הידיים .
6
מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף, מכניסים לתנור ואופים 25 דקות.
7
לאחר 25 דקות מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף ואופים עוד 5-10 דקות עד הזהבה יפה ומגישים מיד.
8
זהו חברות וחברים תיהנו ממליצה בחום להגיש את הדגים לצד פלחי לימון.
9
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים