תקציר המתכון: מתכון קל בלי הרבה הכנות ובלי הרבה מאמץ. וכן אפשר להשתמש בכמה סוגי דגים שלמים אמנון, דניס, פורל, לברק.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שוטפים את הדגים ומייבשים היטב היטב
במעבד מזון שמים את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה
מניחים את הדגים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומנת
חורצים בעזרת סכין חדה 3 חריצים בבשר לאורך כל דג
מורחים/מעסים את הרוטב על הדגים משני הצדדים וגם בתוך בטן הדגים בעזרת הידיים
מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף, מכניסים לתנור ואופים 25 דקות
לאחר 25 דקות מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף ואופים עוד 5-10 דקות עד הזהבה יפה ומגישים מיד
זהו חברות וחברים תיהנו ממליצה בחום להגיש את הדגים לצד פלחי לימון
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה