תבלינים: מלח ופלפל שחור לפי הטעם, כפית שטוחה כמון ו-2.5 כפיות פפריקה טוניסאית מתוקה בשמן
מרכיבים עבור כ-20 קציצות
חצי ק"ג נסיכת הנילוס וחצי ק"ג בקלה
1 בצל קטן מגורר דק
5 שיני שום קצוצות
חצי צרור כוסברה קצוצה
3 כפות שמן קנולה
תבלינים: מלח ופלפל שחור לפי טעם, אגוז מוסקט 2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן
אופן ההכנה
1
שמים את כל הירקות בסיר מוסיפים מלח כמון פפריקה ושמן.
2
שמים על האש מערבים ומבשלים 10 דקות עד רבע שעה על חום גבוה ברגע שהירקות רותחים ומתקרמלים תוך כדי ערבוב מוסיפים מים עד מעל הירקות..
3
טוחנים את 2 סוגי הדגים מוסיפים כוסברה קצוצה תבלינים ושמן ומערבבים לעיסה אחידה כשהרוטב רותח מכינים קציצות עגולות ושמים בסיר מבשלים 40-45 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם מורידים את המכסה מוסיפים כוסברה..
1
שמים את כל הירקות בסיר מוסיפים מלח כמון פפריקה ושמן.
2
שמים על האש מערבים ומבשלים 10 דקות עד רבע שעה על חום גבוה ברגע שהירקות רותחים ומתקרמלים תוך כדי ערבוב מוסיפים מים עד מעל הירקות..
3
טוחנים את 2 סוגי הדגים מוסיפים כוסברה קצוצה תבלינים ושמן ומערבבים לעיסה אחידה כשהרוטב רותח מכינים קציצות עגולות ושמים בסיר מבשלים 40-45 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם מורידים את המכסה מוסיפים כוסברה..