לחתוך את הראשי חסה לרצועות קצת עבות , את הגמבה האדומה לרצועות דקות, צנוניות לעיגולים שלמים, לחצות את העגבניות שרי ואת המלפפונים לחתוך לרצועות דקות -
לתבל הכל במלח, פלפל שחור ולימון לפי הטעם, ו-3 כפות שמן זית..
2
לחתוך טונה אדומה טריה לפרוסות קצת עבות ולתבל במלח, פלפל שחור, 2 כפות שמן זית ו-5 שיני שום קצוצות ולהניח על מחבת חמה.
לטגן את הטונה 2-3 דקות מכל צד ולהניח על הסלט!
להגיש ובתאבון! .
1
לחתוך את הראשי חסה לרצועות קצת עבות , את הגמבה האדומה לרצועות דקות, צנוניות לעיגולים שלמים, לחצות את העגבניות שרי ואת המלפפונים לחתוך לרצועות דקות -
לתבל הכל במלח, פלפל שחור ולימון לפי הטעם, ו-3 כפות שמן זית..
2
לחתוך טונה אדומה טריה לפרוסות קצת עבות ולתבל במלח, פלפל שחור, 2 כפות שמן זית ו-5 שיני שום קצוצות ולהניח על מחבת חמה.
לטגן את הטונה 2-3 דקות מכל צד ולהניח על הסלט!
להגיש ובתאבון! .