לןגן

טונה אדומה טריה עם סלט ירקות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 23/07/2015 | 23:43
טונה אדומה טריה עם סלט ירקות

תקציר המתכון: טונה אדומה טריה עם סלט ירקות מושלם! טעים , בריא וקל להכנה :)

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

טונה

תיבול הטונה

מרכיבי הסלט

תיבול הסלט

אופן הכנה

  1. לחתוך את הראשי חסה לרצועות קצת עבות , את הגמבה האדומה לרצועות דקות, צנוניות לעיגולים שלמים, לחצות את העגבניות שרי ואת המלפפונים לחתוך לרצועות דקות - לתבל הכל במלח, פלפל שחור ולימון לפי הטעם, ו-3 כפות שמן זית.

  2. לחתוך טונה אדומה טריה לפרוסות קצת עבות ולתבל במלח, פלפל שחור, 2 כפות שמן זית ו-5 שיני שום קצוצות ולהניח על מחבת חמה. לטגן את הטונה 2-3 דקות מכל צד ולהניח על הסלט! להגיש ובתאבון!