אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

3,602
צפיות

קציצות דגים בתנור ברוטב פיקנטי

המתכון של
קציצות דגים בתנור ברוטב פיקנטי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *קציצות דגים ברוטב פיקנטי*
  • לקציצות
  • 6 דגי מושט מפולטים ללא עור
  • חתוכים בסכין לקוביות קטנות
  • 1 ביצה L
  • 4 כפות פירורי לחם
  • ½ צרור כוזברה קצוצה
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • לפלפל ירוק חריף- אופציונלי
  • 5 שיני שום כתוש
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • לערבב לעיסה אחידה
  • להניח כחצי שעה לספיגת טעמים ונוזלים
  • ליצור כדורים
  • לרוטב
  • 2 גמבות חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
  • צרור כוזברה קצוצה
  • 6 שיני שום פרוס
  • 1 כפית אבקת מרק
  • 1 כף רסק
  • ¼ כוס שמן
  • ¼ כוס מים
  • ½ כף מלח
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • ¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    לסדר בתבנית את השום העגבניות והגמבות .


  • 2

    להניח את הקציצות מעל הירקות .


  • 3

    לערבב את הרסק עם השמן המים והתבלינים .


  • 4

    לצקת מעל הקציצות .


  • 5

    לפזר כוזברה קצוצה .


  • 6

    לכסות בנייר כסף .


  • 7

    לחורר את הנייר כסף בעזרת שיפוד .


  • 8

    להכניס לתנור שחומם מראש על 200° כחצי שעה להסיר כיסוי ולאפות עד כ-20 דקות .


  • 9

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לסדר בתבנית את השום העגבניות והגמבות .


2

להניח את הקציצות מעל הירקות .


3

לערבב את הרסק עם השמן המים והתבלינים .


4

לצקת מעל הקציצות .


5

לפזר כוזברה קצוצה .


6

לכסות בנייר כסף .


7

לחורר את הנייר כסף בעזרת שיפוד .


8

להכניס לתנור שחומם מראש על 200° כחצי שעה להסיר כיסוי ולאפות עד כ-20 דקות .


9

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים