קציצות דגים בתנור ברוטב פיקנטי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 09/02/2022 | 14:31
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*קציצות דגים ברוטב פיקנטי*
לקציצות
-
6 דגי מושט מפולטים ללא עור
-
חתוכים בסכין לקוביות קטנות
-
1 ביצה L
-
4 כפות פירורי לחם
-
½ צרור כוזברה קצוצה
-
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
-
לפלפל ירוק חריף- אופציונלי
-
5 שיני שום כתוש
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
¼ כפית פלפל שחור
-
¼ כפית כורכום
-
1 כפית כמון
-
1 כפית מלח
-
לערבב לעיסה אחידה
-
להניח כחצי שעה לספיגת טעמים ונוזלים
-
ליצור כדורים
לרוטב
-
2 גמבות חתוכות לקוביות קטנות
-
1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
-
צרור כוזברה קצוצה
-
6 שיני שום פרוס
-
1 כפית אבקת מרק
-
1 כף רסק
-
¼ כוס שמן
-
¼ כוס מים
-
½ כף מלח
-
¼ כפית כורכום
-
1 כפית כמון
-
¼ כפית פלפל שחור
אופן הכנה
-
לסדר בתבנית את השום העגבניות והגמבות
-
להניח את הקציצות מעל הירקות
-
לערבב את הרסק עם השמן המים והתבלינים
-
לצקת מעל הקציצות
-
לפזר כוזברה קצוצה
-
לכסות בנייר כסף
-
לחורר את הנייר כסף בעזרת שיפוד
-
להכניס לתנור שחומם מראש על 200° כחצי שעה להסיר כיסוי ולאפות עד כ-20 דקות
-
באהבה נועם זיגדון 💞